8 tips och tips för att spara pengar med rabattkod lyko så att du aldrig behöver betala fullt pris på skönhetsprodukter igen!

Mellan dig och produkter som fungerar ligger ett hav av produkter som inte fungerar. Här kommer proverna in i bilden. Med ett prov kan du prova en produkt gratis. Här är din guide till prover, försäljning och låga priser.


Här är 8 tips och tricks för att se till att du aldrig behöver betala fullt pris på skönhetsprodukter.


Tips 1: Testa innan du köper.


Googla "gratisprover" och kolla in de webbplatser som erbjuder gratisprover för hår, hud och kosmetiska produkter. Kom ihåg att du inte behöver betala för prover.


Walmart har en sektion för gratisprover där du kan prova John Frieda Hårvård, Frizz-Ease, Always Clean och mycket mer.


Freakyfreddies erbjuder prover av Schick Quattro, Curel, Olay, L'Oreal, Revlon, Mary Kay, Lancome och andra stora namn i skönhetsbranschen.


Tips 2: Använd kuponger.


Innan du köper, leta efter kuponger, tänk så här: folk sparar mycket pengar när de köper med kuponger. Gå online och leta efter webbplatser som erbjuder rea för en dag, köp-en-få-en-gratis erbjudanden och kuponger. Dessa erbjudanden är endast tillgängliga på webbplatser, inte i butiker.


Tips 3: Ta reda på när varuhus rensar ut gamla produkter.


Skönhetsprodukter har en hållbarhetstid. För att sälja ut dem innan de löper ut, erbjuder varuhus inte bara gratis prov och demonstrationer, de gör en enorm utförsäljning dagen efter Thanksgiving och i augusti säljer de produkter som de kanske inte kan sälja före utgångsdatum.


Tips 4: Köp från apotek i stället för varuhus och lyxiga affärer.


Letar du efter puder? Hudkräm? Få dem från butiker som Costco, Sam's Club, Walgreens eller Walmart. Dessa butiker säljer produkter mycket billigare än andra butiker gör. Håll ögonen öppna för 25% och 50% bonusmärken på flaskorna.


Tips 5: Köp skönhetsprodukter från en skönhetsaffär.


Fakta: En skönhetsbutik är inte detsamma som en skönhetssalong. Om du vill skaffa dig speciellt skönhetsprodukter billigt, köp dem på en skönhetsbutik, inte en skönhetssalong där de är dyrare.


Tips 6: Du kan köpa hårfärg var som helst.


Sluta åka till din favorit lyxbutik. Oavsett om du behöver en billig hårfärgsprodukt eller en dyr, kan du få dem till ett lägre pris hos Rite Aid och Walmart. Leta efter lager och varor som erbjuds till specialerbjudanden.


Tips 7: Använd ett vanligt bonuskort.


Det är ingen skam att använda ett vanligt bonuskort. Tänk på det som din belöning för att du använder dig av en specifik butiks tjänster ofta.


Tips 8: Om du är missnöjd med en produkt, ring upp tillverkarna .


Tro det eller ej, men den som klagar får de bästa fynden. Tillverkare känner till värdet av goda kundrelationer. För inte så länge sedan fick jag över $ 60 i förskott som en belöning för att ge en tillverkare min feedback. Med andra ord berättade jag om något jag betalade för men inte var så nöjd med - och fick faktiskt en belöning för det!


Kom ihåg, det finns ingen skam att spara pengar där du kan. Du skulle inte kasta $ 10 i soporna. Varför ska du kasta bort det på skönhetsprodukter? Använd dessa tips och tricks för att spara pengar!